Vi tror på friheten att
uppleva naturen på
ett säkert sätt!
Hyra satellittelefon eller nödsändare
och du kan få hjälp varhelst
och närhelst!
Jag är Lina Hallebratt, Jämtlandstjejen som älskar att vara ute på tur.
Nu med Inreach Mini from Fjällcom
Jämtlandstjejen som älskar att vara ute på tur
Updated April 20, 2021
Jag är Lina Hallebratt, Jämtlandstjejen som älskar att vara ute på tur. Allra helst är jag ute på långa turer under lång tid. Det jag älskar med att vara ute på tur är att jag mår bra fysiskt och mentalt och att jag får uppleva så mycket spännande och vackert. Aldrig känner jag mig så levande som när jag är ute i storslagen natur!

När jag är ute på tur står naturupplevelsen och möten med människor i centrum, aldrig tid eller sträcka. Ute på tur upplever jag sällan en människa som en främling utan stannar och pratar med i stort sett alla som jag möter. Under mina turer har jag träffat och slagit följe med människor från alla samhällsklasser (från hemlösa till multimiljonärer), nationaliteter och åldrar under olika långa perioder.

Även om jag inte alltid varit aktiv inom friluftsliv har naturen alltid haft en självklar del av mitt liv, vilket inte är så konstigt när man är uppväxt på en gård på den jämtländska landsbygden. Jag och mina systrar tillbringade otaliga timmar med att bygga kojor i skogen och fram till sena tonåren var hästar ett av mina största intressen.


Lina har en Garmin Inreach mini med sig, och via den kan hon meddela var hon är någonstans. Följ hennes resa på kartan!
Fjällcom satellite SOS är ett företag med många års erfarenhet över hela världen, med vänlig professionell service på plats i Sverige.

Lina's page: https://linahallebratt.se

Facebook: https://www.facebook.com/linahallebrattofficial/

Lina gjorde det! Hon nådde Grövelsjön och fullföljde därmed utmaningen Vita Bandet t/o/r med hundspann! 🤩 Grattis @linahallebratt!
Lina Hallebratt map+46-77 5888191
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefon
Meddelande
Skicka
Bearbetning
Vänta medan vi behandlar din förfrågan