Välj vad som
passar dig!
Välj optimala modellen för dig!
Kommunicera med röst eller text - välj den lösning som passar dina behov bäst.
Garmin InReach messenger
Ger möjlighet till tvåvägs textkommunikation – Med den här enheten kan du både skicka och ta emot meddelanden. Liten och lätt, med extremt starkt batteri som varar i flera veckor.
Garmin InReach messenger är det bästa valet för dig som vill ha en lätt, tålig och prisvärd lösning. Finns i flera olika modeller.
Från 19 kr/dag
Satellittelefon
För dig som vill kunna ringa men också skicka och ta emot textmeddelanden.Finns kopplad till två olika satellitnätverk och i två olika modeller.
Från 120 kr/dag
En satellitenhet kan rädda liv på många sätt
Satellite SOS i fjällen
Planerar du långtur på skidor, topptur eller snöskoter i vinter? Eller fjällvandring i sommar?
Mobiltäckningen i de skandinaviska fjällen går inte alltid att lita på! Med satellittelefon eller InReach messenger är du säker på att få hjälp precis när du behöver.
Satellite SOS i hela världen
I stora delar av världen är mobilnätet opålitligt. Med satellittelefon eller InReach från Satellite SOS kan du få hjälp när och var du än behöver.
Undvik också onödig oro genom att låta dem där hemma veta att du är okej.
Satellite SOS för extrema äventyr
Ingenting är mer spännande och farligt än den ultimata utmaningen. Det är också då du behöver Satellite SOS-enheten som mest. Med satellittelefon eller InReach satellitenhet ser du till att det alltid finns en väg ut om något går fel!
Satellite SOS om du arbetar i otillgängliga områden
Arbetar du i en avlägsen skog, på havet eller någon annan plats där mobiltäckningen är opålitlig? Satellite SOS ger dig möjlighet att kommunicera regelbundet via satellitnätverk och vid behov skicka SOS-meddelande.
Satellite SOS för jakt & fiske
Jaktsäsong - Kommunicera med ditt team, se var de är och få hjälp om det behövs.
Fisketur - Tyst och lugnt, bort från civilisationen ... det är väl därför du gillar att fiska!? Ta InReach satellitenhet med dig för att se till att du också kommer tillbaka!
Satellite SOS för segling
Satellittelefon är ett "måste" på havet. Satellite SOS har den viktiga egenskapen att kunna koppla ihop dig med räddningstjänst och också ange din exakta position. Du behöver bara trycka på SOS-knappen och hjälpen kommer till dig.
Satellite SOS för fjäll-löpning & trail running
Spring i fjällen och upplev naturen på ett fantastiskt sätt! InReach MINI är en liten och lätt enhet som ger dig 100 % täckning om olyckan skulle vara framme.
Se priser & beställ
+46-77 5888191
Förnamn
Efternamn
E-post
Telefon
Meddelande
Skicka
Bearbetning
Vänta medan vi behandlar din förfrågan